seerd via de nieuwe, alleen voor vrouwen beschikbare VLTG. Deze visie

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
caicai2017 caicai2017
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

seerd via de nieuwe, alleen voor vrouwen beschikbare VLTG. Deze visie

2019 - Met twee bead pods is de Nike Joyride Kids Nova ontworpen voor de unieke behoeften van jonge atleten. De demping helpt de impactbescherming www.bendermarine.se te maximaliseren, terwijl het rekbare bovenwerk afleidingen minimaliseert. Een middenvoetriem beveiligt de Nike Air Max TN Dames voet voor alle soorten spelen. 2019 - De Nike Joyride NSW Optik is speciaal ontworpen voor vrouwen en valt op door zijn slanke bovenwerk zonder kant en premium materialen. De lederen hak en kraag versmelt met een gevormde huid aan de bovenkant voor een speelse mix van traditioneel ambacht en moderne details. Extra hielhoogte geeft het Joyride-platform een ??unieke houding.
De Nike Joyride NSW Optik brengt 15 augustus uit op nike.com2019 - De eerste in een reeks wekelijkse pregame-schoenplaatjes voor Odell Beckham Jr., ge?nspireerd door zijn favoriete Nike-schoenen, neemt deze speciale versie van de Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat aan een iconisch kleurenschema Nike Air Max 720 Mujer uit 2011.
De klamp zal verschijnen tijdens het pregame van de thuiswedstrijd van Cleveland Browns op 8 september tegen de Tennessee Titans.2019 - De Converse Chuck Nike Roshe Run Dámské baleanivittorio.it 70, gebouwd uit de articulatie van 1970 de Converse Chuck Taylor All Star, heeft een reputatie opgebouwd als favoriet bij de ontwerper. Voor de in Los Angeles gevestigde kunstenaar Jshua Vides en Michael Cherman van Chinatown Market is de schoen ook een uitnodiging voor praktische ervaringen.
Chermans visie op de schoen maakt gebruik van een lichtgevoelig, multi-tone asymmetrisch canvas bovenwerk, dat transformeert bij blootstelling aan UV-licht. Vides zorgt voor een meer opzettelijke transformatie: zijn Chuck 70 bevat verwisselbare klittenbandpanelen in aangepaste Nike Air Force 1 Womens Pantone-kleuren.
Alle drie de schoenen worden gelanceerd tijdens ComplexCon Chicago, 20 en 21 juli, op de Converse-stand. Bredere releases voor elk van de volgende: 26 juli voor de; 2 augustus voor de Converse x Chinatown Market; 16 augustus voor de Converse x Joshua Vides. Nike Air Max 2017 Dames 2019 - Geaccentueerd door nieuwe versies van twee klassieke basketbalsilhouetten, de 90's Nike Air Presto Mujer hoepels van Converse op de bekende en onverwachte manieren. Verschillende elementen uit de sportkledinggeschiedenis van het decennium worden weerspiegeld - waaronder een vroege voorliefde voor trainingspakken tot een latere omhelzing van gedurfde geometrie?n - en opnieuw gemaakt. Nike Air Max 270 Dámské Oorspronkelijk uitgebracht in 1995, legde de Converse Voltage onmiddellijk een verklaring af op collegiale en NBA-rechtbanken door zijn dynamische " bolt-chevron ”bovenste patroon. Dat het werd gedragen door enkele van de krachtigste bewakers van de tijd leidde tot zijn mystiek en maakte de schoen tot een cult-favoriet (opsluiting met schooluniformstijlen hielp ook).
Voor 2019 wordt de spanning voor het eerst uit de Nike Air Max 2017 Dámské archieven teruggebracht, zijn geest wordt gekanaliseerd via de nieuwe, alleen voor vrouwen beschikbare VLTG. Deze visie van de schoen herinterpreteert het silhouet van ’95 met een overdreven hielboog, lichtgewicht SmartFoam-demping en straatveilige visgraat buitenzool. De kleurblokkering van de ERX 260 MID is gebaseerd op een reeks Converse Nike Air VaporMax Mujer trainingspakken die in 1990 werden verkocht onder het label 'CONS Collection'. Samen met een tong met reli?f vieren deze geblokkeerde kleurenpaletten de overdaad van de ERX. De schoen wordt gecompleteerd door OrthoLite-binnenzooldemping en een EVA-hiel.